Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

ADAC Wikinger Rally 2007

Rally 
04/03/07 

Finalen er indledt!
Organisations teamet fra ADAC Wikinger Rally 2007 kører ind på langsiden og målet er ved at være nået i forberedelserne til dette års brag af et Rally.
”Ruten er fastlagt afviklingen er planlagt, nu gælder det om at få det hele omsat og afviklet uden problemer til den mindste detalje, alle hjælpere og ikke mindst beboerne rundt om på ruten skal informeres” siger lederen af Rallyet Torsten Johne (Kleinflintbek).
 

Det arrangerende mandskab fra de to lokale ADAC-klubber Motorsportsfreunde Idstedt og Automobilclub Schleswig er alle erfarne og rutinerede. ”Vores fordel er at det er øvet team der kender deres opgave og ved nøjagtigt hvad hver især har af opgaver” udtaler Chefen for det arrangerende team Jørgen Krabbenhøft det er en væsentlig grund til der i kritiske tilfælde ikke udbryder panik.


Kristian Poulsenog Ole Frederiksen vinderne fra 2006.
(Foto: JK-Sport)

Det er en Mammut opgave at få samlet de nødvendige, ca. 500 medhjælpere fra de forskellige motorsportsklubber, såvel i Danmark som Tyskland. Herudover er der mandskab fra Frivillig Brandværn, Johanniter Unfall Hilfe, den Tyske Hjælpetjeneste og andre organisationer, de implicerede læger, tidtagere, radioamatører, tekniske kontroller samt sportskommisære der alle skal inddeles og udkommanderes på deres rigtige pladser. Ligesom journalister og fotografer samt det øvrige mandskab fra de vigtige medier skal have deres informationer. ”Rallyet er lagt efter et komplet tidsskema, men der er naturligvis også zoner hvor vi har lidt luft der skal benyttes til at indhente eventuelle forsinkelser eller til at kunne styre afviklingen. Derfor er en nøjagtig organisation og en god kommunikation meget vigtig. Tidsplanen er det vigtigste i Wikinger Rallyet” fortalte Jørgen Krabbenhøft om det grundlæggende i arrangementet. I de forgangne år har det ved ”Wikingerne” altid fungeret fremragende. Det er ikke noget under at Johne, Krabbenhøft og Co. Har sat sig det mål for 2007 at afviklingen skal løbe af stablen uden problemer. ”Udover små udskridninger har vi ikke haft nogen uheld de sidste år, det kommer selvfølgelig vores tidsplan og hele afviklingen af et så stort arrangement meget til gode.”

Rally ledelsen er selvfølgelig også meget glade over den imødekommelse som er blevet vist fra kommunerne Satrup og Schuby samt det kommunale vejvæsen i Schuby og ikke mindst fra firmaet Vollertsen i Satrup, her er pauserne og de centrale service pladser for konkurencen indrettet. Deltagerne vil ankomme til disse pladser ikke mindre end syv gange for at tjekke deres vogne og skifte dæk ligesom påfylde benzin og selvfølgelig lave mindre reparationer.

Sikkerheden er sat i højsædet ved dette års Wikinger Rally, på hver af de seks forskellige hastighedsprøver er der en læge og et redningskøretøj samt et vandførende køretøj derudover er der et køretøj med teknisk redningsudstyr. Vejene bliver selvfølgelig spærret for offentlig trafik i afviklingstidspunktet. De ledende redningsstationer samt politiet er selvfølgelig informeret om arrangementet. De tilstødenden ejendommes indehavere er naturligvis ligeså informeret og har givet deres tilladelse til afviklingen. Dertil siger Torsten Johne ”Informationen og kontakten til beboerne er meget vigtigt for os, derfor bliver der i afviklingstidspunktet indretet en speciel telefon kontakt således at beboerne kan kontakte os i specielle tilfælde og vi dermed er i stand til hurtigt at gribe ind.”

Her er tidsplanen for ADAC Wikinger Rally 2007
30 / 31 Marts 2007
(Tiden gælder for første køretøj)

30. marts

09.00 - 16.00 Kl.
Deltagerne har mulighed for at gennemkøre ruten.

16.30 - 20.00
Afhentning af dokumenter samt kontrol af bilen.

31. marts:

08.31
Start i Eggebek, Tower GmbH. (Tidligere flyveplads)

08.44
Prøve 1 - Tower GmbH.

09.38
Prøve 2 - Militærflyveplads AG51 ”Immelmann” Jagel

10.32
Prøve 3 – Neukrug /Schuby Kommune) Rundstrækning.
Her vil være Tysk og Dansk Speeaker med aktuelle informationer.

11.35
Prøve - 4 Militærflyveplads AG51 ”Immelmann” Jagel

13.41
Prøve 5 - Sorgenfrei ( Grossolt, Havetoft, Havetoftloit,Satrup)

14.14
Prøve 6 - Scharrerie (Mohrkirch, Ryde, Schnarup-Thumby, Struxdorf)

14.31
Prøve 7 - Fraulund ( Mohrkirch, Rygge, Saustrup)

15.39
Prøve - 8 Sorgenfrei ( Grossolt, Havetoft, Havetoftloit,Satrup)

16.12
Prøve - 9 Scharrerie (Mohrkirch, Ryde, Schnarup-Thumby, Struxdorf)

16.29
Prøve - 10 Fraulund ( Mohrkirch, Rygge, Saustrup)

17.20
Ankomst til Mål. KIK Marked

21.00
Præmieoverrækkelse Landgasthaus Tarp.

JK-Sport
Jørgen Krabbenhøft


Læs mere om:
  • 31/03/07 - Tyskland - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: