Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Super Aguri udskyder præsentationen.....igen!

Formel 1 
03/03/07 

Det japanske Formel 1 team Super Aguri kan ikke som planlagt præsentere deres nye F1´er i Tokyo den 12. marts, nu er det planen, at bilen præsenteres i Melbourne et par dage senere!
(lugter det ikke lidt af Minardi/Stoddard??)
 

Det japanske Formel 1 team Super Aguri kan ikke som planlagt præsentere deres nye F1´er i Tokyo den 12. marts, nu er det planen, at bilen præsenteres i Melbourne et par dage senere…(lugter det ikke lidt af Minardi/Stoddard ??) Første hindring for en rettidig præsentation, var FIA-Crash-testen som Super Aguri ikke bestod. På trods af hårdt arbejde i teamet lykkedes det ikke, at få bilerne klar til den planlagte præsentation i Tokyo.


Minardi præsentation 2001.
(Foto: Ulrik Them Poulsen)

Nu bliver det i stedet for en præsention a´la´ Minardi for et par år siden. Bilerne præsenteres kort før årets første Grand Prix i Melbourne. Skulle der være interesserede fans tilstede sker det om onsdagen før løbet kl. 16.30. Her løfter Anthony Davidson og Takumo Sato sløret for årets Super Aguri model SA07.

Them

Læs mere om:
  • Super Aguri Formula 1
  •