Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Mexicansk nybegynder

WTCC 
05/03/07 

SEAT Sport har engageret den tidligere ChampCar-kører Michel Jourdains Jr. Mexicaneren har også været en tur forbi NASCAR - faktisk så sent som i den forgange weekend, men skal nu også forsøge sig i noget mindre hurtige racere. Det bliver lidt af en udfordring.
 

"Alt vil være nyt for mig på Curitiba - raceren, teamet, banen, konkurrenterne og selv det at køre touringcar - så jeg vil gerne være sikker på at jeg ikke laver nogle store fejl," siger han. Derfor kan der ikke stilles de store forventninger til hans indsats, og han lægger også op til at tingene må tage den fornødne tid.

"Jeg skal lære om alt hvad der sker i de frie træninger og så vil jeg gerne have en god kvalifikation og gennemføre begge løb. Jeg har brug for omgange i raceren og at komme fra Curitiba med en god følelse og noget at bygge videre på til resten af sæsonen. Det ser jeg frem til," siger han.


Michel Jourdains nye arbejdsplads - SEAT Leon
(Foto: FIA WTCC)

De tre øvrige kørere som SEAT Sport har ansat i deres fabriksteam, er Jordi Gene, Gabriele Tarquini og Yvan Muller.

Benji

Læs mere om:
  • Michel Jourdain Jr.
  • SEAT Sport
  • 11/03/07 - Curitiba - WTCC
  •