Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

SEAT satser på brasiliansk succes

WTCC 
04/03/07 

SEAT Sport kommer ind til dette års mesterskab med en god mulighed for at slå de ellers stærke BMW'er af pinden. Og skal de fortsætte deres fremdrift, skal 2007 været året hvor de som mærke bliver nummer 1.
 

Sidste års løb på Curitiba blev en stor succes for SEAT - det første løb endte således med fem SEAT-racere blandt de seks første, samt en sejr til Jordi Gene. Dengang kom BMW'erne dog med ekstra vægt - nu starter alle ud fra samme udgangspunkt. Alligevel håber det spanske team på succes.

"Curitiba ligger meget tidligt i denne sæson, men for mig er det et godt sted at begynde WTCC, fordi jeg godt kan lide banen. Jeg vandt mit første løb i Brasilien sidste år, så jeg vil gerne gentage den sejr," siger den spanske kører.


Gabriele Tarquini er igen klar til at forsøge at vriste titlen fra BMW
(Foto: FIA WTCC)

Et andet af SEATs stærke kort, italieneren Gabriele Tarquini håber også at deres Leon-racer kan begå sig. "Præstationen i sidste års Leon på Curitiba var meget god, selvom jeg kørte med 40 kg. succesballast. Det er en svær bane fordi den er så bumlet, og den ligger næsten 1.000 meter over havets overflade," forklarer han. At banen ligger højere end normalt har betydning for bilernes køling, eftersom der kommer mindre ilt og derfor kan have betydning for dens præstation.

Benji

Læs mere om:
  • 11/03/07 - Curitiba - WTCC
  •