Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am Daytona Prototype

Magnussen starter som sekser i Mexico

Grand Am
Daytona Proto 

03/03/07 

Jan Magnussen var tydeligt skuffet efter fredagens kvalifikation til Grand-Am løbet i Mexico. Det var den hurtige dansker, der sad bag rattet i SunTrust Racings Pontiac-Riley, da kvalifikationen blev kørt sent fredag aften dansk tid, men Magnussens bedste tid rakte kun til en startplacering som nummer seks.
 

Et skuffende resultat, efter at Magnussen havde været hurtigst i træningerne op til kvalifikationen. De otte første biler i det store felt på 38 biler, heraf 17 prototyper, var dækket af 1 sekund.


(Foto: Jan Kaiser)
”Det var slet ikke tilfredsstillende” sagde Jan Magnussen efter kvalifikationen. ”Vi har været hurtige i alle træningerne op til kvalifikationen, men i dag fik vi slet ikke ekstra fart ud af de nye dæk. I går var vi flyvende og hentede 1,5 sek. ved at sætte nye dæk på, men i dag vandt vi ikke ekstra fart. Der var lavet små ændringer på bilen til kvalifikationen, så vi må i tænkeboks og finde ud af, hvad der gjorde bilen så meget dårligere og så få styr på problemet. Banen er meget ujævn og bilen hopper og springer meget, så det er svært lige nu, at finde ud af, hvad der er gået galt, så der må vi i gang med at studere data, så vi kan se, om vi bare ikke havde ramt rigtigt på set-up’et eller om det var dækkene den var gal med. Jeg er nu ikke så nervøs for løbet, da vi har kørt gode tider og det kun var på de nye dæk bilen ikke kørte hurtigt, så jeg tror at vores fart til løbet er OK”.

Løbet i Mexico afvikles natten til søndag dansk tid.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Autódromo Hermanos Rodríguez
  • 03/03/07 - Autódromo Hermanos Rodríguez - Grand Am
  •