Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Puma vælger Kevin Magnussen

Go Kart 
04/03/07 

En helt ekstraordinær aftale kom forleden på plads, da Puma DK valgte at indgå en aftale med stortalentet i karting – dansk mester og nordisk mester - Kevin Magnussen. Puma er kendt som verdens hotteste sportsbrand og sidder tungt på motorsport internationalt.
 

Det er derfor et særdeles eftertragtet foretagende, som nu vælger at satse på Kevin som sin unge profil i Danmark.

”Ja, det er et helt uhørt projekt. Vi har aldrig tidligere indgået en sponsoraftale med så ung en person. Normalt begynder vi at interessere os for talenter og profiler fra 18-19 års alderen. Først i den alder kan vi se, om folk har det, der skal til, før at vi ønsker at profilere os i.f.t vedkommende. Mange falder igennem i teenageårene. Men med Kevin står vi overfor en person, som skiller sig markant ud! Han har et enestående talent og en modenhed, der er usædvanlig. Han er uimponeret og en rigtig god fyr. Og så er han professionel til fingerspidserne – også uden for banen og har allerede de rigtige folk omkring sig. Han bliver en super ambassadør for Puma. Det bliver fantastisk spændende at følge hans karriere fremover”, siger salgsdirektør Ole Lindgaard.


(Foto: Riis photography)

Også Kevin er glad for sin ny samarbejdspartner. ”Jeg er vild med Puma. Jeg synes, de laver de fedeste ting! Det er sådan en sponsor, alle drømmer om. Jeg er stolt af, at Puma har valgt mig og viser mig så stor en tillid. Det er min første rigtige sponsor. Og tænk så at starte med Puma. Det er ret sejt!!”

Puma Denmark A/S


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  •