Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Carlsen klar til alt det sjove

Danish
Touringcar
Challenge 

02/03/07 

Danish Touringcar Championship køreren Michael Carlsen fra Odense, har nu fået sin Peugeot 407 racer tilbage fra maleren, så nu kan han og teamet begynde at montere de sidste del, så den snart står raceklar.
 

Den 407'er som Carlsen har indkøbt, er den bil som sidste sæson blev kørt af Robert Schlünssen, den er siden hjemkomsten til Odense blevet strippet totalt, samt renoveret fra for til agter.
Sluttelig har den været et tur hos maleren, hvor den har fået lagt en fin hvid bundfarver, der på ingen måde røber bilens nye design. Men at der kommer et helt nyt design på bilen lægger Michael Carlsen ikke skjul på, men på grund af nogle kontraktforhandlinger der lige skal færdigforhandles, ønsker han ikke at komme med yderligere detaljer om design og farver på nuværende tidspunkt.


(Foto: Motorsporten.dk)

Micharl Carlsen ser frem til sæsonen, og sætter stor lidt til hans nye racer:
"Mine mål er helt klare, jeg skal være med helt fremme i privat cuppen, og gerne vinde mesterskabet. Derudover er det mit mål at blive bedste kører i en forhjulstrukken bil i DTC mesterskabet, samt slutte indefor top 8."

Raceren fra de foregående par sæsoner, en Peugeot 307 CC, står stadig til salg på værkstedet i Odense, så her er en fin raceklar bil til enten DTC privat cuppen, eller en vinderbil til Special Saloon Car - oplyser Michael Carlsen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Michael Carlsen
  • Carlsen BP Motorsport
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her