Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Dansk/Engelsk rally samarbejde

Rally 
02/03/07 

Escobar racing bliver tilknyttet Ray Mallock Engineering England
Escobar racing v/Lars Kragh har efter købet at deres Opel Corsa Super 1600 fået tilknytning til Ray Mallock Engineering England. Ray Mallock Engineering er et af Englands fineste firma inden for opbygning af racerbiler til hele verden, og har over 100 specialister ansat til at bygge og servicere de mange biler, som der er kommet fra firmaet i gennem årene.
 

Ray Mallock startede firmaet i 1984 og har siden har enorm betydning inden for udvikling, af de fleste former for motorsport.
Firmaet der har til huse Northamptonshire, England har 4300 km2 til deres rådighed på deres egen fabrik.

Der bliver holdt meget nøje med alt hvad der kommer ud fra Ray Mallock Engineering, og hver bil har derfor sit eget nummer, så specialisterne altid kan følge bilerne rundt om i verden, og derved altid kan tilbyde deres kunder de sidste nye opdateringer til netop deres biler.

Guy Ruthven fra RML:
Vi gør meget ud af altid at sørge for at vide hvor RML byggede biler befinder sig, og det er vigtig for os at været tæt knyttet med de teams der ejer bilerne, vi udvikler ofte i samarbejde med de forskellige teams, forbedringer til bilerne i mange år efter den har forladt os, og vi vil til hver en tid kunne service bilen med nye stumper, når det skulle blive nødvendigt.


(Foto: Escobar racing)

Chef mekaniker Morten Jensen:
Vi har med vores nyindkøbte Opel Corsa, fået en meget fin racerbil, der er bygget af nogle af Englands bedste racerbils byggere.
Vi har i flere år været forvent med at kunne købe biler der er bygget og udviklet af nogle af de bedste racerbils byggere i Danmark, og vi har da også stadig fornøjelsen af at have en meget fin bil fra de samme mennesker i vores team, som har byggede en racer bil til vores junior hold.
Vi glæder os til at skulle samarbejde med RML og har allerede haft en fin dialog med dem om evt. opdateringer til bilen.

Escobar racing
Peter Ackermann


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: