Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Natacha Vejlebo og Escobar racing

Rally 
28/02/07 

- præsenterer deres to nye biler den 4. marts 2007
Escobar racing v/Lars Kragh invitere alle interesserede til præsentation af deres to nyindkøbte biler, samt Natacha Vejlebo vil kigge forbi! Denne dag vil Escobar racing få et besøg af en ung pige:
Natacha Vejlebo som vil komme og danse Disco og Hip hop solo. Natacha Vejlebo vandt en imponerende anden plads ved VM i Hip hop solo i 2006.
 

Præsentationen finder sted den:
4 marts kl. 13.00 - 16.00 hos Rønnede Autolakering Industrivej 11 4683 Rønnede, hvor Lars Kragh og Martin Pedersen vil præsentere hver deres bil kl. ca. 13:30.

Det bliver en spændende dag, og vi håber at rigtigt mange vi komme forbi og se vores nyindkøbte biler, samt se Natacha danse Disco og Hip hop.

Vi har alle arbejdet hårdt for at blive så godt forberedt til den nye sæson som muligt, og det vil glæde os rigtig meget, at se vores sponsor, familier, venner, og tilhængere af Escobar racing, til en kop kaffe og et stykke kage, på denne, for os meget specielle dag.

Teamchef Peter Ackermann: Vi er super glade for at vi kunne få lov, til at låne de flotte faciliteter Rønnede Autolakering har, det er dejlig at mærke den opbakning, som vi får af alle vores sponsor, og vi mener det er på sin plads at fremvise vores sponsorers logoer på begge biler, inde det går løs for alvor.

Lidt info omkring Natacha Vejlebo:
Natacha Vejlebo, er en frisk ung pige på 11 år som tog sine første danse trin da hun kun var 5 år.
Siden er det gået rigtig stærkt både i hip hop og disco-dans med rigtig mange flotte titler som i oktober 2006 kunne tilføjes med én af de helt store titler til hendes, i forvejen store samling, med en imponerende anden plads ved VM i Hip hop solo. Natacha er en pige som lever når musikken spiller og danser fordi hun kan lige det, og det har medført mange nationale og internationale mesterskaber, Senest blev Natacha Københavnsmester i Disco solo, så mesterskaberne er mangfoldige inde for både Hip Hop & Disco dans.


(Foto: Nitt-Foto.dk)

Men også ude for det mere traditionsrige dansegulv, med dansedommere har Natacha også fået lov at udfolde sine dansetrin, - da Natacha var danser ved MGP 2005 for Lucas med nummeret ”Fest her”.

Den kommende weekend glæder Natacha sig til at optræde ved Escobar racings præsentation af deres to nye racerbiler.

Og næste weekend går det igen løs med konkurrence, når der skal dystes om Københavnsmesterskabet i hip hop, og helt klart stilles der op fordi dans er sjovt, men igen tvivl om den populærere unge Danser ikke er i tvivl om, at det klart er sjovest at stå øverst på skamlerne, men respektere klart sine danse venner, for det må være den bedste på dagen som vinder siger Natacha..

Escobar racing
Peter Ackermann


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: