Go Kart

Dansk Go-Kart succes i Thailand

Go Kart
01/03/07

Den 25/2-2007 blev første afdeling af det Thailanske Mesterskab i Go-kart afholdt på den helt nye internationale bane i byen Saraburi, lidt uden for Bangkok.

Her var der deltagelse af ikke mindre end 87 deltagere, og deriblandt 3 danskere.

Jack Lemvard i TaG Pro Classen
Dear Schilling i ICA
Daniel Schilling i ICA

Jack var som altid på pletten, og startede hvor han sluttede i 2006, nemlig med at være klart den hurtigste i sin klasse, Jack havde dog en del problemer i første heat og blev nummer 3 som følge deraf.
I andet heat var han ustoppelig, og tog ledelsen af løbet og vandt dermed klart andet heat.
I pre-finalen tog han igen ledelsen, men fik lidt problemer med motoren igen, og placeringen blev atter som nummer 3. Finalen forblev det samme, med Jack på en 3. plads, men alligevel var det en god start på sæsonen og der er lang vej endnu.

Dear og Daniel kørte begge et forrygende løb.
(Foto: Italkart Thailand)

Dear Schilling & Daniel Schilling havde fået stilliet 2 Italkart Supersonic V rammer til rådighed af Thomas Raldorf som står for importen af Italkarts til Thailand. Dear og Daniel var meget tilfredse med karterne, og havde også fået en rigtig god motor at køre med til sit første ICA løb nogensinde. Dear kvitterede med at sætte ny bane rekord og var stort set urørlig igennem hele løbet, og Daniel satte hurtigste tid i løbet og kæmpede sig gang på gang op fra bagerste placering i feltet frem til anden pladsen inden at han blev kørt af eller havde tekniske problemer . Dear blev kørt af i andet heat, men formåede i prefinalen at køre op fra en 7. plads til en 1. plads.
I finalen, var det som om at det var hele Thailand imod Dear og Daniel Schilling ude på banen, men i pitten var det anderledes, med 1/3 som holdte med team PDB Thailand, og 2/3 som råbte og skreg på Dear og Daniel, som simplethen kørte fra alt og alle.

I finalen tyvstartede Pond på 2. pladsen, og der blev dømt omstart, men også anden gang blev der tyvstartet, men løbsledelsen mente ikke at der var tyvstart så løbet blev flaget igang. Dear blev på anden pladsen i et par omgange og så situationen an, og med et velovervejet angreb, kom han rent forbi Pond, og forsvandt simpelthen, og var hele langsiden foran da løbet blev flaget af.

Daniel startede finalen fra en 10. plads og tog den ene efter den anden og var klart den hurtigste kører på banen, og hentede ind på Dear med 0.2 sek pr. omgang, selvom han var i trafik det meste af tiden. Daniel kom helt op på 2. pladsen, men blev så igen kørt af banen i en meget tvivlsom manøvre, men af banen røg han og fik desværre ikke nogle point.

Det blev derfor til en 1. plads i ICA og en 3. plads i TaG Pro for de danske kørere.