Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Red Bull Racing til ekstra test

Formel 1 
01/03/07 

Red Bull Racing har ikke haft de mest imponerende tests indtil nu i denne sæson. Derfor har teamet tilsyneladende besluttet at gennemføre en ekstra test efter den igangværende test i Bahrain.
 

Red Bull Racing har problemer med at få fart i bilen. Det er blevet afsløret ved alle tests i denne sæson. Kun ved en enkelt lejlighed er det lykkedes at være med helt i top. Derfor har teamet tilsyneladende besluttet at der skal gennemføres en ekstra test, når testen i Bahrain er afsluttet. Hjemme på fabrikken arbejdes der på højtryk for at få nogle stærkt reviderede dele klar til den ekstra test. Man arbejder slet og ret på at få lavet kraftige opdateringer på frontvinger, hækvinger og visse dele af bunden af bilen.


Red Bull har store problemer med bilen
(Foto: Gepa Pictures)

Ifølge flere unavngivne kilder skal testen afholdes på Magny-Cours banen i Frankrig. Og det er måske lidt sensationelt. Der er adskillige år siden at der er blevet testet på denne bane. Det daværende Ligier og senere Prost team havde base ikke så langt fra banen, og det var naturligt for dette team at teste på Magny-Cours. Dog har der ved enkelte lejligheder været kørt enkelte tests af en dags varighed, men ikke over flere dage. Red Bull Racing har angiveligt planlagt at være på banen i mindst 2 dage.

Dons

Læs mere om:
  • Red Bull Racing
  • Magny-Cours
  •