Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Am Daytona Prototype

Jan Magnussen skal køre flere løb

Grand Am
Daytona Proto 

25/02/07 

- for Suntrust Racing
Det fortælles nu at Magnussen skal køre de næste 3 løb i Grand-Am Rolex Sports Car Serien for Suntrust Racing, hvor han skal dele bilen med Max Angelelli.
 

De næste tre løb i Grand Am serien er alle 400 kilometer løb, og de køres på i Mexico City, på Homestead-Miami og Virginia International Raceway.

Løbet på Autodromo Hermanos Rodriguez i Mexico City foregår i weekenden 1. – 3. marts. Løbet på Homestead-Miami Speedway køres i weekenden 22. til 24. marts, og løbet på Virginia International Raceway køres 26. til 29. april.

Magnussen ser også ud til at skulle køre med i American Le Mans Series for Corvette Racing, hvor han sæsondebutere den 17. marts på Sebring, herefter er det den 31. marts hvor der køres i St. Petersburg. Derefter er de de to gadeløb den 14. april på Long Beach og 21. april Huston.
Så der ser ikke ud til at være nogle løb der koliderer her, dog må vi konstatere at Jan Magnussen ikke vil kunne opholde sig ret meget i Danmark før DTC sæsonstarten i begyndelsen af maj.

Hvorvidt Jan Magnussen skal køre flere end de 3 løb i Grand-Am serien er ikke fastlagt endnu, men foreløbig ser det ud til at han er godt i gang med at have fyldt sin 2007 kalenderen op.

Læs også:
28.01.2007 - Daytona 24 Timer

Vejgaard

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  • SunTrust Racing
  • Sebring
  • 17/03/07 - Sebring - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS