Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Turner kører for Modena på Sebring

ALMS
GT Class 

24/02/07 

American Le Mans SeriesDarren Turner der sidste år kørte for Aston Martin fabriks teamet, vil til 12-timers løbet på Sebring om 3 uger køre for Team Modena i deres Aston Martin DBR9. Det betyder at der fortsat officielt er 6 fabriks sæder der skal besættes i Aston Martin teamet.
 

Darren Turner kommer til at dele bilen med Antonio Garcia og Liz Halliday, og de er stadig eneste udfordre i GT1 klassen til fabriks Corvette teamet.
Turner vandt sammen med Aston Martin Racing på Sebring I 2005, løbet hvor bilen debuterede.

Man kan nok undre sig lidt over at Darren Turne skifter til et privat Aston Martin team, set i lyset af at han i sidste sæson kørte hele American Le Mans Series for Aston Martins fabrik team, men som det flere gange har været belyst her, så er Aston Martin ikke med i ALMS i år, på den baggrund har Turner været tvunget ud i at finde nye græs gange.

Ud over Sebring er der ikke lige nu fastsat flere løb for Darren Turner i ALMS mesterskabet. Derimod skal han køre med i hele British Touring Car Championship for SEAT, men med muligheder for at køre flere sportscar løb, hvis de ikke kollidere med BTCC løbene.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Darren Turner
  • Sebring
  • 17/03/07 - Sebring - ALMS
  •