Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Lister Pescarolo LMP1

Le Mans
Series 

23/02/07 

Vi har ikke set meget til det britiske Lister team siden august 2006. Le Mans Series løbet på Donington var Lister teamets sidste race med den gamle LMP1 racer. Sidan da har teamet været hjemme på basen, hvor der er tænkt mange tanker, men samtidig også udført en masse hårdt arbejde.
 

Lister har nemlig besluttet at købe et 2006 Pescarolo chassis, og montere en Judd GV5 S2 motor i den.

Der er intet nyt i dette setup, for det var faktisk sådan Pescarolo stilliede op med dem i 2006 sæsonen, både i Le Mans Series samt til 24-timers løbet på Le Mans.

Arbejdet på den nye bil startede i september 2006 og sluttede i Januar i år. På det tidspunkt var bilen designet færdig, og på samme tidspunkt blev chassiset hentet i Pescarolo workshopen i Le Mans.


(Foto: Lister)

Nu begynder man så på opbygningen af den ny Lister Pescarolo.

Teamet er dog ikke under tidspres, for de skal ikke til Le Mans i år. Planen for 2007 er at få bygget bilen færdig, samt få den grundigt gennem testet, og herefter deltage i udvalgte Le Mans Series løb.
Lige nu satser man på at køre Nürburgring, Spa Francorchamps, Silverstone og Brasilien, ligesom man forventer at køre hele Le Mans Series i 2008.

Læs også:
14.10.2006 - Lister Pescarolo i 2007?

Vejgaard

Læs mere om:
  • Lister Storm Racing
  •