Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Valencia test – onsdag

Formel 1 
22/02/07 

Onsdag var sidste testdag på Valencia banen i denne omgang. Spyker og Williams teamene havde en næsten problemfri dag på banen.
 

Mens alle andre teams forbereder sig på den store test i Bahrain, afsluttede Spyker og Williams teamene deres test på Valencia banen. Og for begge teams var det en udbytterig dag. Eneste større problem som man rendte ind, var da C. Albers måtte stoppe på banen med overophedede bremser.

Banen var våd da man startede med at teste, men den tørrede dog så meget op at det var muligt at gennemføre testprogrammet. Helt tør blev banen dog ikke og man måtte ændre en lille smule i det planlagte testprogram. Fælles for de to teams var dog at man fik gennemført både en aero test og en holdbarhedstest. Så alt i alt var der tilfredshed hos begge teams til trods for at banen ikke var så tør som ønsket.

Begge teams pakker nu grejet sammen og tager til Circuit de Catalunya for at teste videre der, mens resten af feltet befinder sig i Bahrain.

Onsdagens tider fra Valencia:

Plac:Kører:Team:Tid:Omgange:
1.N. RosbergWilliams1:11.91997
2.A. SutilSpyker1:12.49247
3.C. AlbersSpyker1:13.092115
4.N. KarthikeyanWilliams1:14.16659
Dons

Læs mere om:
  • Spyker F1
  • Williams F1 Team
  • Valencia - Ricardo Tormo
  •