Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Verstappen opgiver Champ Car

CCWS 
22/02/07 

Jos Verstappen har på sin hjemmeside meddelt, at han har trukket sig fra en mulig deltagelse i Champ Car World Series i 2007.
"Jeg og mit management team har de seneste 3 mdr arbejdet med forskellige mulige løsninger for en deltagelse. Men da vi endnu ikke har modtaget nogen seriøs bekræftelse på en mulig aftale, har vi trukket os".
 

"Vi har haft seriøse samtaler med især Forsythe teamet og Minardi USA teamet".
"Men med min erfaring vil jeg være lønnet kører, og ikke bare bringe penge med for at deltage.

Desuden vil jeg have mulighed for at teste ordentligt før det første løb. Derfor skulle vi have en aftale på plads senest nu". Og jeg vil ikke byde mine fans ikke at kunne køre alligevel, hvis en aftale med et team alligevel faldt til jorden pga økonomien.

Hertil kan man kun sige til "Jos the Boss":
Velkommen til realiteternes verden!

At være tidligere F1 kører for sekunda teams tæller ikke langt i den hårde motorsports verden, slet ikke i USA, hvor Champcar i år starter på en frisk med nye chassis, dækaftaler mv.
Desuden har Ford Motor company trukket sig som titelsponsor. Alt ialt betyder disse nye investeringer, at alle teams nødvendigvis vil have en "medgift" fra de kørere, der ikke tilhører den absolutte top.

Da Champcar i år bl.a skal have en afdeling i Assen/Holland, er det naturligvis ærgerligt for de hollandske fans uden deltagelse fra Jos Verstappen, der vil kunne trække en del tilskuere til.
Men mon ikke en anden hollænder, Robert Doornbos, istedet er klar i kulissen!! Jos Verstappen oplyser ihvertfald, at en "kollega" fra Holland istedet er ved at få en aftale på plads med Minardi/USA teamet.

"Jos the boss" exit kunne betyde at Ronnie Bremer er inde med en mulighed hos ihvertfald Forsythe teamet, som han jo testede for sidst i 2006, hvor Ryan Briscoe fik et par løb. Netop Briscoe skal køre LMP2 for Porsche, så han er ude. Men der er mange bejlere til ledige sæder i Champcar, også nogle med friskere resultater/større budgetter end Ronnie Bremer.
Vi kan kun håbe alt godt for Ronnie Bremer

Søren Christensen


Læs mere om:
  • Jos Verstappen
  •