Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Valencia test - tirsdag

Formel 1 
21/02/07 

For anden dag i træk testede Williams og Spykers Formel 1 team alene på Valancia banen i Spanien, hvor det var Alexander Wurz der satte den hurtigste tid.
 

Erfarne Alexander Wurz var knapt 0,3 sekund hurtigere end hans unge teamkollega Nico Rosberg, der satte dagens næsthurtigste tid.
For Wurz var der igen tale om testkørsler forbundet med generel setup på Williams Toyota FW29 raceren om formiddagen, mens Rosberg testede pitstops. Om eftermiddagen byttede de to kørere program.

Spyker Ferrari teamet testede med tre kørere, det var Christijan Albers, Adrian Sutil samt Fairuz Fauzy, og de sluttede tirsdagens testkørsler i nævnte rækkefølge på pladserne tre til fem.
For den malaysiske kører Fairuz Fauzy var der tale om hans Formel 1 debut, her var det specielt vigtigt for ham at få kilometer nok til at han kan opnå en 'Super.licens', så han kan fungere som fredagstester for teamet den kommende sæson.

Tirsdagens tider fra Valancia:

Plac.KørerTeamTidOmg.
1Alecander WurzWilliams1:11,61483
2Nico RosbergWilliams1:11,89392
3Christijan AlbersSpyker1:13,50433
4Adrian SutilSpyker1:13,678128
5Fairuz FauzySpyker1:14,49975

Testkørslerne fortsætter for begge teams i dag.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Alexander Wurz
  • Nico Rosberg
  • Spyker F1
  • Williams F1 Team
  • Valencia - Ricardo Tormo
  •      ASETEK SIMSPORTS