Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Serwin tester igen for Creation

ALMS 
21/02/07 

American Le Mans SeriesCreation Autosportif har testet den kraftigt reviderede hybrid CA06/H. Testen foregik mandag og tirsdag på Circuit de Catalunya ved Barcelona, inden DTM overtager banen fra idag onsdag.
 

De to der har testet er Jamie Campbell-Walter samt danske Thomas Serwin, og de har begge to fået kørt en del test kilometer.


(Foto: ThomasSerwin.com)

Bilen man kørte i, er basalt set Le Mans serie bilen fra sidste år, ombygget så den passer til 2007 sæsonen. Dog er Creation i gang med at blive chassis-bygger på lige fod med Pescarolo, hertil bygger de to forskellige udgaver.

Den ene udgave er den som Serwin var med til at teste. Det chassis er bygget så det kan køre med i ALMS, og bilen er også tilmeldt til 12 timers løbet på Sebring, dog uden garanti for at Serwin køre med i det løb.


(Foto: ThomasSerwin.com)

Det andet chassis kaldes foreløbig Europe LMP1 tub, så den kommer vi nok til at se i Le Mans Series i år.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Jamie Campell-Walter
  • Thomas Serwin
  • Creation Autosportif
  • Circuit de Catalunya
  •