Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Halliday tror på GT1 sejr

ALMS
GT Class 

22/02/07 

American Le Mans Series- på Sebring
Med foreløbig kun 3 biler tilmeldt i GT1 klassen på Sebring, bliver det lidt af en tam forestilling. To Corvetter hvoraf den ene køres af Jan Magnussen og Johnny O'Connell. Den sidste GT1 bil er Team Modena's Aston Martin DBR9, der blandt andet bliver kørt af Liz Halliday.
 

Halliday glæder sig til at komme tilbage til 12 timers løbet på Sebring, og håber på at hun kan komme hjem med en sejr i dette prestigefulde løb.


(Foto: LizHalliday.com)

Der er fortsat ikke noget der tyder på, at fabriks teamet Aston Martin Racing kommer til start, dermed er Halliday og team kammeraten Antonio Garcia de eneste der kan vælte Corvette Racing.

Team Modena køre dette ene løb i American Le Mans Series, herefter foregår resten af sæsonen i den europæriske Le Mans Series.

Læs også:
11.02.2007 - Liz Halliday skal køre GT1 igen
14.02.2007 - 51 biler tilmeldt Le Mans Series 2007

Vejgaard

Læs mere om:
  • Antonio Garcia
  • Liz Halliday
  • Sebring
  • 17/03/07 - Sebring - ALMS
  •