Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Corvette Racing testede også på Sebring

ALMS
GT Class 

19/02/07 

American Le Mans SeriesSom det næsten er blevet tradition, var Corvette Racing ikke til stede ved den officielle Vinter test på Sebring. Derimod indtog teamet banen i sidste uge. Formålet var en 3-dags test inden 2007 American Le Mans Series sæsonen flages igang på samme bane om mindre end en måned.
 

Corvette teamet har valgt at de endnu engang vil fokucere på American Le Mans Series og Le Mans 24-timers løbet. Hovedvægten under sidste uges test var dog Le Mans, da det gule hold mener at de er velforberedt i forhold til løbet på Sebring.

Sebring banen afspejler ikke Le Mans banen på ret mange måder, men det har adskillige gange vist sig at kan bilen klare 12 timer på Sebring, og så kan den også klare 24 timer på Le Mans.

De tre dage bød ikke på optimalt vejr, men man kom dog igennem det planlagte program. Alle 6 kører var ude i bilerne, og der opstod ikke nogen store problemer.
Det er hvad der er sluppet ud fra den denne test, ikke oplysninger vi kan bruge til meget i forhold til at vurdere Corvettes styrke i GT1 klassen.

Vi kommer til at se teamet ved sæson debuten i American Le Mans Series den 17. marts. Desværre er der ikke tilmeldt mange i GT1 klassen, som det ser ud lige nu er der 3-4 biler, og her er Corvette teamet utvivlsom det stærkeste.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Corvette Racing
  • Sebring
  •