Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

WTCC i Skandinavien?

WTCC 
19/02/07 

Som endnu et muligt efterspil til det politiske drama ved Tyrkiets Formel 1 Grand Prix sidste år, ser det nu ud til at de mister deres World Touring Car Championship afdeling.
 

WTCC arrangørene har endnu ikke meldt ud hvilken bane der eventuelt skal køres på, hvis det tyrkiske WTCC løb bliver strøget af kalenderen.

Først blev der talt om Zandvoord i Holland, men banen er tidligere blevet sorteret fra, da den ikke lever op til FIA WTCC's krav.

Senest har de rettet øjnene med Skandinavien, nærmere betegnet Sverige.
WTCC serien gæstede Anderstorp i 2003, mens den blev kaldt European Touring Car Championship, et løb der på det tidspunkt trak mange tilskuere.
Men der er også andre egnede baner i Sverige, de kigger i øjeblikket også på Mantorp Park, og mon ikke også de får øjnene op for den dansk ejede Sturup Raceway?

Løbet i Tyrkiet er programsat til den den 29. juli - om et eventuelt erstatningsløb skal køres på samme dato er endnu uvist.
Hvis det er tilfældet, så bliver de jo lige midt i den danske motorsports sommerpause.
Dette kunne måske være en medvirkende årsag til, at gøre dette løb interessant at deltage i for DTC og måske også STCC teamene.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Istanbul Park
  •