Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Kørekursus gik for 46.000 kr.

Diverse 
18/02/07 

Aftenens indsamling til AIDS-ramte børn og familier i Afrika havde ved afslutningen på DR´s tv-show samlet over 50 millioner kroner ind. Auktionshuset www.lauritz.com stod sammen med en række bidragsydere for over 1,2 mio. kr., heriblandt et flot bud på det kørekursus, som Audi Danmark og Tom Kristensen havde doneret Danmarks Indsamling.
 

Få minutter før denne auktions afslutning lå vinderbuddet på 13.000 kr., men så kom aktørerne ellers i auk..., undskyld aktion. Faktisk måtte budrunden forlænges med næsten en halv time, og til sidst sluttede auktionen med et bud på 38.000 kr.

Vinder blev Vanløse-firmaet Mermaid Technology, der fremstiller fladskærme og fladskærmsløsninger i høj kvalitet til primært grafiske virksomheder. Da de 20 procent salær og gebyrer, som normalt tilfalder lauritz.com, også skal lægges oven i buddet, ender initiativet med at sende i alt 46.000 kroner videre til det gode formål.

Kørekurset i den heftige Audi RS4, en af verdens stærkeste familiebiler, skal finde sted i september på Sjællandsringen.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •