Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Stefan Mücke skifter klasse

DTM 
17/02/07 

DTM5 hele DTM-sæsoner blev det til for Stefan Mücke, men nu melder han sig ud af DTM og går i stedet videre mod deltagelse i FIA GT-mesterskabet.
 


(Foto: DTM)

Her skal den 25-årige tysker køre en Lamborghini Murciélago. "Jeg havde flere gode tilbud til denne sæson og jeg valgte at køre med i sportscar VM, da jeg mente det var det mest spændende projekt på mellemlangt sigt," siger Mücke.

Mücke Motorsport, der som navnet angiver, er lidt af et familieforetagende fortsætter dog stadig i DTM, selvom Stefans far, Peter Mücke er ked af at måtte slippe sønnike. "Det er en stor chance for Stefan. Det vil helt sikkert blive hårdt arbejde, men det er et nyt vigtigt skridt for ham i sin udvikling som racerkører," lyder det fra Peter Mücke.

Teamet er udover DTM også involveret i det europæiske Formel 3-mesterskab samt Formel BMW. Hvem der skal køre den ledige racer er der fortsat ikke navn på, men Mercedes har en lang række kørere stående klar i kulissen.

Benji

Læs mere om:
  • Stefan Mücke
  • Mücke Motorsport
  •