Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Kæmpe motorsportsbrag på Ring Djursland

Special Saloon 
15/02/07 

- i pinsen
Det vil uden tvivl kunne høres i flere hundrede kilometers omkreds, når den årlige Special Saloon Car Festival bliver afholdt i pinsen.
 

Det er nemlig lykkedes klassens formand, Erik Byrgesen, i tæt samarbejde med Lars Schönemann og Ring Djursland, at få en aftale i stand med en af de vildeste klasser i Europa.

"Udover aftaler med de norske SSC-kørere og NM i 250 ccm Superkart, lykkedes det os i den forgangne weekend at få en aftale i stand med den tyske Spezial Tourenwagen Trophy, STT" fortæller Byrgesen.
STT har i de seneste år haft besøg af Johannes Graversen i sin Fiat X 1/9, samt Lars Schönemann og hans potente Porsche.


Nordeuropas hurtigste sneplov er også at finde i STT.
(Foto: Special Saloon Car + Spider-Web.dk)

Og der er bestemt lagt op til bulder og brag når det tyske felt ankommer til Ring Djursland. Det tyske felt indeholder alt fra 2-liters Renault Megane over turboladede BMW M3'ere til de helt vilde Corvetter, Porscher, Stealth B6 (gade Gr. C racer) og V8-Star-biler (som blandt andet Kurt Thiim med succes har deltaget i – han vandt sin klasse i år 2000 ). Erik Byrgesen er da også helt sikker på at enhver mand med benzin i blodet og en smule interesse for mekanik vil føle sig som i himlen i weekenden 26-27. maj.


Porsche er naturligvis også repræsenteret. Her en model magen til sidste års vinder.
(Foto: Special Saloon Car + Spider-Web.dk)

Flere overraskelser er på vej - dem vil formanden bare ikke ud med endnu.
"Jeg vil ikke sige noget før det er helt sikkert. Men jeg tror godt at folk kan forberede sig på noget der brøler og rykker derudaf!" afslutter han.


BMW 3-serie bygget om med V8-motor.
(Foto: Special Saloon Car + Spider-Web.dk)

Special Saloon Car Festival 2007 bliver afholdt i pinsen - 26 & 27. maj. Mere information om arrangementet kan findes på SSC-Festival.dk.


En heftig DTM-Audi er blandt bilerne i det tyske STT-felt der gæster Ring Djursland i pinsen.
(Foto: Special Saloon Car + Spider-Web.dk)

Vil du vide mere om Spezial Tourenwagen Trophy, kan du læse en masse på Spezial-Tourenwagen-Trophy.de
(Siden er på tysk).

Special Saloon Car


Rettelse til "Kæmpe motorsportsbrag på Ring Djursland i pinsen"

Vi er blevet gjort opmærksom på en lille detalje i vores pressemeddelelese fra den 14. februar.

Naturligvis vil motorlydene fra Special Saloon Festival ikke kunne høres flere hundrede kilometer væk fra banen, og da alle deltagende biler skal leve op til de gældende danske støjkrav, vil ingen opleve mere motorstøj end de ellers ville have gjort ved enhver anden motorsports-weekend på banen.

Vi beklager fejlen mange gange - den var lige smuttet igennem korrekturen.

Special Saloon Car
Kim Gripping


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her