Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Courage Competition's 2007 planer

Le Mans 
14/02/07 

Le MansCourage Competition præsentationen foregik på Le Mans / Bugatti banen, hvor det var Yves Courage og Patrick Brignoli der kunne fortælle, at LMP1 bilen bygget over LC70 chassiset i år skal køre med en AER motor og dækkene den skal køre på leveres af Michelin.
 

I debut sæsonen for LC70'eren var monteret med en Mugen motor, den bliver i år udskiftet med en twin-turbo AER V8.
Debut sæsonen kørte teamet også på Yokohama dæk, som til 2007 så er udskiftet med Michelin dæk.
Den sidste større udskiftning er at Xtrac gearkassen udskiftes til fordel for en Hewland.

Grunden til de mange udskiftninger i bilen er, at der var alt for mange tekniske problemer hen over 2006 sæsonen, som gjorde at det nye Courage chassis slet ikke kom til at vise sit værd. Teamet har planlagt at bilerne skal køre ikke mindre end 5000 test kilometer inden sæson startet på Monza i april.

De to fabriks LC70'er skal køres af Alexander Frei og Jonathan Cochet i bilen med nummer 12, mens bilen med nummer 13 køres af Jean-Marc Gounon.
Som det ses mangler der endnu nogle kørere, men teamet er i forhandlinger med flere.

I LMP2 klassen er indsættes 3 Courage LC75 chassiser i 24 Hours of Le Mans. Alle er privat indsatte biler. To fra Saulnier Racing og en fra Noel Del Bello.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Courage Competition
  •