Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Rally Norway - optakt

WRC 
14/02/07 

World Rally ChampionshipNår WRC feltet med Sebastian Loeb i spidsen fredag morgen starter på den første prøve, er det ukendt land de giver sig ud på. Rally Norway er for første gang med i World Rally Championship kalenderen, og umiddelbart ligger det som type tæt op af det svenske VM løb.
 

På trods af at der sandsynligvis er blevet testet meget forud for dette nye rally kan netop det, for nogle ukendte, medføre at resultatet søndag kl. 15:00 kan se noget anderledes ud end hvad vi har for vane at se i WRC sammenhæng.
Med tanke på de norske Solberg brødre, som formentlig dels kender terrænet bedre end nogle af de andre deltagere, og dels er meget opsatte på at give deres hjemmepublikum en god oplevelse, tror undertegnede at Henning Solberg måske netop her, vil have sine bedste chancer for sin første VM sejr.

Som værste konkurrenter vil Solberg brødrene, ikke overraskende, finde Marcus Grønholm som med garanti brænder efter at vise, at sejren i Sverige ikke var en enlig svale, samt Sebastian Loeb som sandsynligvis ønsker at vise, hans evner på det for ham fremmede underlag som sne og is er.

Længere nede i klassementet vil den store gruppe af norske privat-anmeldte kørere formentligt ikke komme i nærheden af WRC pointene, men hvis fabrikskørerne ikke formår at omstille sig 100 procent til de nye omgivelser, vil der ganske givet stå en sulten nordmand parat

Med sine 358 kilometer specialprøve er Rally Norway et relativt langt løb, hvor alt kan ske og hvor kørere som ikke umiddelbart er favoritter, alligevel kan nå at gøre en god figur foran top teamene og især disses chefer.

Vi vil selvsagt alle være klogere søndag aften, men dette rally kan meget vel blive et af de mest spændende i sæsonen, om ikke andet så fordi det er uprøvet land for næsten alle.

Rosendahl

Læs mere om:
  • Norge
  • 18/02/07 - Norge - WRC
  •