Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Rydell testede Aston Martin på Paul Ricard

Le Mans 
14/02/07 

Le MansRickard Rydell var til Aston Martin Racing test på Paul Ricard, sammen med både Casper Elgaard og Allan Simonsen. Svenskeren var indbudt til testen af den Prodrive udviklede GT1 bil, hvor testens mål var at finde de rigtige kørere til årets Le Mans 24-timers løb.
 

Rydell har ikke siddet i en racerbil siden WTCC-finalen i november, hertil er det første gang siden Le Mans 2004 at han sidder i en GT bil. Men det så ikke ud til at genere svenskeren, der hurtig fandt sig til rette i den racing grønne Aston Martin DBR9.


(Foto: GRC)

Rydell var optimist efter testen, som han synes gik godt, men han påpeger at der er stor forskel på at køre en forhjulstrukket Seat Leon WTCC racer og en GT1 Aston Martin, men han fandt sig godt til rette i bilen og han fandt også farten.

For 6 år siden var Rickard Rydell på Prodrive holdet der udviklede Ferrari 550 GT1. Den bil har han siden kørt nogle løb i, men som skrevet tidligere ligger det flere år tilbage.

Aston Martin har nu trukket sig tilbage efter denne test, for at vurdere om de testede emner er nogen man vil bruge til Le Mans 2007.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Rickard Rydell
  •