Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Nye tider

MC600
Challenge 

14/02/07 

Døssing Nielsen og Prang skifter til Triumph
René Prang og Ulrik Nielsen har efter henholdsvis 17 og 10 års samarbejde med Yamaha valgt at repræsentere et, for dem, nyt mærke i roadracingserien ”Den Blå Avis MC Challenge Cup”, nemlig Triumph.
 

Efter at begge kørere har haft størstedelen af deres respektive karrierer på Yamaha mærket, har teamet bestemt at det nu er tid til nye udfordringer.

Det er således en stor glæde for teamet at få lov til at repræsentere det engelske Triumph mærke fremover. Det er en ny stor udfordring som begge kørere glæder sig meget til.

Skiftet blev en realitet efter forhandlinger med Vagn Jensen motorcykler i Lystrup ved Århus, som således i 2007 vil blive repræsenteret med 2 stk. Triumph motorcykler i det stærke Challenge felt.


Fra venstre Vagn Jensen, René Prang, Ulrik Døssing Nielsen og Richard Løgstrup.
(Foto: Team Designa Køkken)

Ifølge Vagn Jensen og partner i firmaet Richard, er det at køre Triumph en livsstil, hvor man lever og ånder for den motorcykel spirit der udspringer fra verdens mest sofistikerede motorcykelfabrik.

Om det så også betyder at teamet fremover vil udtrykke sig på engelsk vides endnu ikke. Men begge kørere er fuldt ud klar til at tage udfordringen op og glæder sig meget til at køre den 3-cylindrede Triumph Daytona 675.

Rene Prang udtaler: ”Skiftet til Triumph føles som det helt rigtige for teamet. Efter 17 gode år ved Yamaha, er det nu på tid at prøve noget nyt. Vi både håber og tror at Triumph kan være med helt fremme i Challenge feltet”.

Ulrik Nielsen udtaler: ”For mig føles det helt naturligt. Jeg har tidligere talt med Vagn Jensen Motorcykler om at repræsentere Triumph i Challenge cuppen, og på det punkt hvor Rene og jeg er nået til i vores karrierer, føles det helt rigtigt at få en ny udfordring.

Vagn Jensen udtaler: ”Jeg har adskillige gange i løbet af de senere år har lyst til at se hvad Rene og Ulrik kunne præstere på en Triumph i det stærke Challenge felt. Nu er det endelig blevet muligt at se, og vi både håber og tror på at vi får en Triumph eller 2 at se helt fremme i feltet.

Teamet har således aftalerne for 2007 på plads, og har indgået aftaler med 3 nye samarbejdspartnere: Triumph, Michelin og Danboring fra Kjellerup. Ellers fortsætter teamet som hidtil med Designa som hovedsponsor.

De to roadracere glæder sig således også til at vende ”hjem” til Michelin som begge kørere tidligere har haft et mangeårigt samarbejde med.

Vi tror fuldt og fast på kombinationen Triumph og Michelin vil være i stand til at producere topresultater afslutter Ulrik Døssing Nielsen og René Prang.

Team Designa Køkken


Læs mere om:
  • Ulrik Døssing Nielsen
  • Team Designa Køkken
  •      ASETEK SIMSPORTS