Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Prémat tog det sidste Audi sæde

DTM 
09/02/07 

DTMDer har længe været både snak og rygter om, hvem der ville blive den sidste Audi kører i dette års DTM serie. Nu er svaret fundet, og det er en smule uventet.
 

Alexandre Prémat bekræftede på den franske radio RMC, at han har fået det sidste ledige sæde hos Audi i DTM serien i 2007.
Franskmanden har vi tidligere set i både Grand Prix 2 og A1 Grand Prix serierne med stor succes. Han blev nummer tre i GP2 mesterskabet 2006, og vandt samtidig A1 GP mesterskabet for Team Frankrig.

I DTM skal han kører for Team Phoenix i en 2006 Audi A4 racer. Hans kontrakt siges at skulle være lavet over en 3-årige periode. Der er endnu ikke nogle oplysninger om han også skal deltage i Audi's Le Mans indsats i fremtiden, men vi vil vende tilbage når der kommer flere oplysninger fra Audi.

Selch

Læs mere om:
  • Alexandre Premat
  • Audi Sport Team Phoenix
  •