Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Australian GT Championship

Nye sejre til Allan Simonsen

Australian GT
Championship 

06/02/07 

Det har været en fantastisk sæson start for Allan Simonsen der igen i den forgangne weekend kunne indtage den øverste plads på podiet. Denne gang gjaldt det 1. afdeling af det Australske GT mesterskab, hvor danskeren gjorde rent bord.
 

Allan Simonsen kørte for Chemical Company i en Ferrari 360GT, ejet af Ted Huglin. Simonsen gjorde helt rent bord i weekenden, hvor han havde hurtigste tid i den fri træning, satte pole positiontiden i kvalifikationen, for herefter tage 3 sejre ud af 3 mulige.
Dermed fører Simonsen mesterskabet med 117 point, foran Bryce Washington på anden pladsen med 88 point.

1. Allan Simonsen - Ferrari 360GT - 117 points
2. Bryce Washington - Porsche GT3 CupCar - 88 points
3. Bill Pye - Porsche GT3 CupCar - 69 points
4. David Wall - Porsche GT3 996 RSR - 64 points
5. Damien Flack - Porsche GT3 CupCar - 61 points

Næste løb i den Australske GT serie køres den 1. til 4. marts i Adelaide.

Men Allan Simonsen kan ikke kun gøre sig på asfald. I sidste uge kørte han sit første 'grus-rally' ved Lake Mountain Tango, og selvom det var hans første optræden inden for denne gren af sporten, så impornerede han simpelthen alt og alle, ved at vinde dette løb sammen med co-driver Ben Searcy.
Deres sejr blev kørt hjem i en Mitusubishi EVO-9.

Lake Mountain Sprint (Tango) - resultat:
1. Simonsen/Searcy 51:55.50 (Mitsubishi EVO-9)
2. Evans/Murphy 52:54 (Subaru WRX STi)
3. White/White 53:08.10 (Lamborghini Gallardo)
4. Crocker/Atkinson 53:40.90 (Subaru WRX STi)
5. Jorgensen/Jorgensen 55:27.40 (Nissan GTR)

Simonsen og Searcy kommer også til start ved næste afdeling, som er en ren asfald event, Rally Tasmania, der foregår midt i februar.

Mens du læser med her, er Allan i gang med at gøre sig klar til at tage til Paul Ricard for at teste en Aston Martin DBR9, for herefter at tage tilbage til Australien 'The Apple Isle' for for at køre Rally Tasmania.

Hvis nogen var i tvivl om at unge Hr. Simonsen havde store kvaliteter, så må disse tvivl nu være blevet fejet af bordet.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Allan Simonsen
  •