Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Tiden flyver

Danish
Touringcar
Challenge 

30/01/07 

I dag er det syv år siden, at Jason Watt, Herlev, for første gang trådte frem i offentligheden efter den motorcykelulykke, som tre måneder forinden havde lammet ham. Stedet var Hotel Scandic i Kolding, hvor Dansk Automobil Sports Union afholdt sin præmiefest, og her kunne Jason Watt samtidig offentliggøre, at han ville gøre comeback i motorsporten i Danish Touringcar Championship bag rattet af en håndbetjent Peugeot 306 GTI.
 

Lige indtil sin ulykke havde Jason Watt haft sin flotteste og mest alsidige sæson. I Ford Mustang var han således sluttet i top 3 i den historiske sportsvognsklasse, hvorfor han fik overrakt DASUs bronzemedalje som bevis for præstation. Men endnu mere imponerende var Jason Watts andenplads i FIAs Formel 3000-mesterskab, hvilket var ? og stadig er ? den højeste placering, som en dansk kører har opnået i et FIA-mesterskab for formelvogne. Denne præstation gik da heller ikke ubemærket hen, da Jason Watt både blev tildelt DASUs fornemmeste pris, hæderstegnet i guld, ligesom han også blev tildelt Colding Pokalen. En lang række af Jason Watts danske kolleger var forhindret i at deltage i hyldesten af deres landsmand. De var nemlig i London for at deltage i et velgørenhedsarrangement, hvor de sammen med udenlandske racerkørere kørte penge ind til netop Jason Watt i et kartingløb i den britiske hovedstad. I DTC fik Jason hurtigt slået fast at han stadig var racerkører med stort "R", trods den helt nye måde han nu skulle betjene sin bil på.


(Foto: Watt.dk)

I sin blot tredie løbsweekend satte Jason ny standard for handicapbefordring, da han vandt Grand Prix Danmark i fin stil. Han måtte dog tage til takke med at sidde foran podiet, idet det på daværende tidspunkt ikke var stort nok til at huse en kørestol.

Det er der senere lavet om på......

Watt.dk


Læs mere om:
  • Jason Watt
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her