Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Touring Car Championship

Tavano skifter fra WTCC til LMS

WTCC 
03/02/07 

Salvatore Tavano forlader nu World Touring Car Championship, og dermed også Alfa Romeo teamt N.technology, efter en skuffende sæson. I stedet vil han i år deltage i Le Mans Series.
 

2006 sæsonen startede ellers på fornemmeste vis for Salvatore Tavano, der ved åbningsløbet på Puebla banen kørte sin N.technology Alfa Romeo 156 over målstregen som vinder af løbet.
Men resten af sæsonen blev temmelig sløj for italieneren, der kun scoret point en gang mere.

Da det er kommet frem at N.technology i denne sæson vælger at gå fra tre til to biler, så var Salvatore Tavano godt klar over at hans chancer for at fortsætte i teamet var mindre end små.
Han har derfor valgt at gå helt nye veje, og har skrevet kontrakt med Racing Box teamet om at køre deres Saleen S7 sammen med Marco Cioci og Pier Giuseppe Perazzini i Le Mans Series mesterskabets GT1 klasse.

N.technology der sidste år kørte med Augusto Farfus Jr., Gianni Morbidelli og Salvatore Tavano, har indtil nu kun skrevet kontrakt med den tidligere SEAT kører James Thompson til det kommende WTCC mesterskab.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • James Thompson
  • Salvatore Tavano
  • N. Technology
  •      ASETEK SIMSPORTS