Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

d'Aste skifter team

WTCC 
02/02/07 

Den 32 årige italiener Stefano d'Aste har de sidste par sæsoner deltaget i World Touring Car Championship for Proteam, men til den kommende sæson stiller han op for det tyske team Wiechers Sport.
 

For Stefano d'Aste bliver der ikke kun tale om at skifte team, han skifter også bilmodel. Hos Proteam har han hidtil kørt i en BMW 320i E46 racer, mens han hos Wiechers Sport får en af de nye BMW 320si E90 modeller til rådighed.

Efter at have sluttet på 3. pladsen i privatkørernes mesterskab - Yokohama Independents' Trophy - i 2006, er målet for Stefano d'Aste at vinde dette mesterskab i år.

Wiechers Sport indsætter to biler i World Touring Car Championship serien i år, men der er endnu ikke fundet en kører til racer nummer to.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Stefano d'Aste
  • Proteam Motorsport
  • Wiechers-Sport
  •