Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

SEAT Belgique støtter Corthals

WTCC 
04/02/07 

Belgieren Pierre-Yves Corthals deltager igen i år i FIA World Touring Car Championship, hvor han skal køre i en af Exagon teamets SEAT Leon racere.
 

Sidste sæson kørte Pierre-Yves Corthals nogle løb for italienske JAS Motorsport i deres Honda Accord, men han følte ikke at den var konkurrencedygtig nok, derfor har han nu valgt et SEAT team.

SEAT kontrakten, der er kommet i hus med stor støtte fra SEAT Belgique og Monroe, har allerede ført til den første testkørsel på Magny-Cours banen i Frankrig, og efter testen udtalte Pierre-Yves Corthals:
"Jeg var imponeret over hvor let bilen er at køre. Allerede på den første omgang fornemmede jeg at det var et moderne koncept, med en formidabel ballance. Mit mål for den kommende sæson er at vinde mesterskabet for privatkørerne, og helst slutte i top ti i det samlede mesterskab."

Raceren som Exagon teamet har overtaget, er den SEAT fabriksracer som sidste sæson blev kørt af James Thompson.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Pier-Yves Corthals
  •