Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Social uge for Audi-drenge

DTM 
26/01/07 

DTMAudis fabrikskørere har nu afsluttet den traditionelle fitness-uge i Sonnenalp, hvor de to nye kørere Mike Rockenfeller og Lucas Luhr blev budt velkommen i familien.
 

Vi har af hensyn til de to unge gjort ekstra meget ud af det sociale samvær i ugens løb. Det er vigtigt for vores chancer på banerne i 2007, at kørerne kender og vil slås for såvel hinanden som Audi. Til det formål er en uge som denne oplagt, men naturligvis har vi ikke forsømt chancen for at se, hvordan kørernes fysiske form er på dette tidspunkt af sæsonen," oplyser motorsportschef Dr. Wolfgang Ullrich.

Netop de to unge gjorde et godt indtryk på teamlægen Dr. Christian John, der tidligere har set nye kørere med dårlig kondition.

"Både Lucas og Mike kom til lejren i god form, så det er et godt tegn på deres professionalisme. Vi har kunnet teste dem og de andre kørere med moderne teknologi, hvor vi specifikt kan se, hvilke muskelgrupper de skal arbejde med, alt efter om de skal køre DTM eller Le Mans. I DTM er de høje temperaturer i cockpittet - ofte op til 60 grader - en faktor, der skal arbejdes alvorligt med i træningen, mens det for Le Mans-kørerne er vigtigere med stor udholdenhed og et stærkt skulderparti på grund af de store trykpåvirkninger i bilen," forklarer Dr. John.

Programmet stod på blandt andet boldspil, langrend, svømning og spinning.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •