Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Wilson forsætter hos RuSPORT

CCWS 
31/01/07 

RuSPORT har nu bekræftet, at engelske Justin Wilson vil forsætte med at kører for teamet. Det bliver den tredje sæson i Champ Car World Serien for teamet.
 

Justin Wilson sluttede som nummer to i sidste års Champ Car mesterskab efter Sebastien Bourdais, og han vil allerede starte med at teste for teamet på Sebring i denne uge.

Det vil blive en tre dags test, hvor teamet og Wilson skal lærer den helt nye Panoz DP01-Cosworth at kende. Både teamet og Wilson er glade for at kunne forsætte deres samarbejde. Den nye RuSPORT team ejer, Dan Pettit siger blandt andet:
' ”Vi er absolut henrykte over, at have Justin Wilson i vores bil nummer 9 i år. Han har stor værdi for teamet, og vi ser frem til at hjælpe ham til tops på podiet.”

Wilson har i de sidste måneder været sat i forbindelse med Newman/Haas Racing og Forsythe Champion Racing, men er glad for at forsætte hos et team han kender.
”Jeg er oven ud glad for at forsætte mit samarbejde med RuSPORT og vores sponsor CDW” - siger Justin Wilson.

Teamchef Jeremy Dale er kendt for at have to erfarne kører i sit team, hvor andre teams tit bruger en rookie og en erfaren kører. Der er flere erfarne kører som er nævnt som team kammerat til Wilson. Navne som Oriol Servia, Nelson Philippe er blevet nævnt, og skulle teamet vælge en uerfaren kører, vil det nok blive Adam Carroll, som havde en flot test for teamet tidligere på året.

Selch

Læs mere om:
  • Justin Wilson
  • RuSPORT
  •