Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Audi V8 benzin kører igen

Le Mans
Series 

30/01/07 

Ja, og det er ikke en alt for tidlig aprilsnar. Audi's hæderkronede V8 FSI motor er ikke færdig i international motorsport, for i går kunne Swiss Spirit / JN Investissements offentliggøre, at de vil køre hele Le Mans Series i 2007 med en Lola B07/10 med Audi V8 FSI motor.
 

Ud over Le Mans Series har teamet også lagt en ansøgning ind til dette års Le Mans 24-timers løb, men her ved man jo ikke om ACO synes at det er en god idé at den køre med!

Swiss Spirit teamet får opbakning fra Audi i Tyskland, og det må betyde at vi kan forvente at se en rigtig hurtig bil, men næppe en reel trussel imod Audi R10 TDI.


Motoren fra den succesrige Audi R8 finder nu vej til Swiss Spirit teamets Lola chassis.
(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Oprindelig er Lola B07/10 chassiset designet til at skulle køre med AER twin turbo motoren, derfor er teamet nødt til at få redesigned motorrummet så der kan monteres en Audi twin turbo, men jeg er sikker på at Lola gerne vil hjælpe med til det, da troen på en Audi motor er overvældende i sportscar verden, men glem ikke at den har 5 år på bagen.

Læs også:
22.01.2007 - Swiss Spirit er solgt

Vejgaard

Læs mere om:
  • Swiss Spirit
  •