Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Daytona 24 Timer – opsummering efter 18 timer

Grand Am 
28/01/07 

De tidlige morgen timer har budt på en smule regn, og flere uheld, der til tider har skabt kaos på banen. Suntrust Racing med blandt andet Jan Mannussen, samt Lars Erik i en Tafel Racing Porsche er stadig med i løbet.
 


SAMAX Pontiac Riley.
(Foto: GrandAm.com)

Montoya har ført løbet længe i TELMEX Chip Ganassi's Lexus Riley, men for en times tid siden overtog SAMAX føringen, glæden var dog kort, for da Scott Pruett kom tilbage i Chip Ganassi bilen var Ganassi kørerne tilbage i føringen.
Ca. klokken 13 dansk tid svingede det så tilbage igen, hvor Darren Manning kørte SAMAX Pontiac Riley raceren tilbage i spidsen for løbet, Salvador Duran og Chip Ganassi Lexus Riley fører igen.


Jan er ikke helt tilfreds med vejr situationen.
(Foto: GrandAm.com)

For Suntrust hvor Jan Magnussen kører, har det gået op og ned. Teamet faldt fra 3. ned til 5. pladsen under endnu et langt pitstop på mere end 5 minutter.
Det har dog ikke slået teamet ud, for Max Angelelli har taget en tung tørn i bilen, senest er det Jeff Gordon og teamet er nu på 4. pladsen, og bestemt ikke uden muligheder for at tage en podieplads, hvis de kommer problemfrit igennem de sidste 6 timer af løbet.


Lars Erik's Tafel Porsche.
(Foto: GrandAm.com)

Lars Erik og Tafel racing Porschen med nummer 73. er det nu Philipp Peter der sidder i bilen, og de er advanceret til en samlet 7. plads i GT klassen.

Netop nu hvor der er kørt 18 timer er Jan Magnussen tilbage i Suntrust raceren, som fortsat er på 5. pladsen.

Regnen hamrer ned over Daytona og der er gult flag over hele banen på grund af store vandpytter, og dermed stor fare for aquaplaning.

Vejgaard

Læs også:
Daytona 24 Timer – opsummering efter 12 timer
Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Lars Erik Nielsen
  • Daytona
  • 28/01/07 - Daytona - Grand Am
  •