Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Pescarolo kommer med 2 biler

Le Mans
Series 

28/01/07 

Pescarolo Sport har bekræftet at teamet vil stille op med 2 biler. Det gælder for både LMS og for 24 timers løbet på Le Mans.
 

Le Mans Serien som Pescarolo Sport har vundet de seneste 2 år, får igen i år deltagelse af Pescarolo Sport. Meget tyder på at blandt andet LMS serien skal tjene som en del af testarbejdet med teamets nye bil, som man selv bygger denne gang. Og der skal testes meget. Pescarolo Sport har i de sidste par sæsoner været kraftige duellanter til Audi på Le Mans, og får i år yderligere konkurrence af Peugeot som ligesom Audi stiller op med diesel racere.


2 Pescarolo biler kommer med i Le Mans Series og på Le Mans
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamchef og ejer, Henri Pescarolo, bekræfter at man stiller med 2 biler i denne sæson, og at bemandingen på den ene af bilerne til LMS serien, bliver Jean-Christophe Boullion og Emmanuel Collard. Desuden bliver Harold Primat den af chaufførerne i den anden bil. Den sidste kører har man endnu ikke på plads. Henri Pescarolo forventer også at kørerne vil gøre alt hvad der er i deres magt for at forsvare LMS titlen. Her venter der alvorlige udfordringer.

Dons

Læs mere om:
  • Emmanuel Collard
  • Jean-Christophe Boullion
  • Pescarolo Sport
  •