Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Häkkinen forsætter hos Mercedes

DTM 
29/01/07 

DTMMercedes har nu annonceret, at Mika Häkkinen forsætter i Deutche Tourenwagen Masters i 2007, og han er opsat på at gøre tingende bedre.
 

Efter en skuffende 2006 sæson, hvor rygter indikerede at han ville forlade DTM og Mercedes, er han altså tilbage bag rattet igen i den kommende sæson.
”Det er dejligt forsat at være en del af Mercedes-Benz Motorsport familien. Det er vigtigt at forsætte mit lange og succesfulde samarbejde med dem” - fortalte Mika Häkkinen.

Mercedes-Benz Motorsport vice direktør Norbert Haug føler det betyder meget for både Mercedes, og hele DTM at Häkkinen forsætter.
”Det er godt nyt at Mika vil forsætte i DTM. Han vil forstærke vores team, og give et boost til hele serien. Mika har været både i pressen og publikums spotlight siden han kørte sin første omgang i DTM. Jeg er sikker på at hans fans vil se det bedste fra ham i 2007” - siger Norbert Haug.

Selch

Læs mere om:
  • Mika Häkkinen
  •