Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1 præsentation

Red Bull præsentation

Formel 1
præsentation 

28/01/07 

Fredag lagde Circuit de Catalunya igen lokaliteter til en præsentation. Red Bull præsenterede deres nye indslag i Formel 1 feltet.
 

Det var en meget ydmyg præsentation som Red Bull Racing foretog, da det trak dækkenet af deres nye RB3 racer. Der var ikke de store armbevægelser eller andet der viste at her er et team, som ellers nok plejer at gøre opmærksom på sig selv. Næ, det var snarere én kort indledning, og så trak man dækkenet væk fra bilen. En kort fotosession og så kørte bilerne nogle omgange på banen.


Red Bull RB3
(Foto: Gepa Pictures)

Man markerede dog at Mark Webber er kommet til teamet, og som sammen med David Coulthard skal prøve at føre teamet frem en bedre placering end i 2006. Det var trods alt ikke nogen fremragende sæson for Red Bull Racing i 2006. Samtidigt blev Robert Doornbos også bekræftet som teamets test- og reservekører.


Red Bull RB3
(Foto: Gepa Pictures)

Det fremgik dog tydeligt da bilen dukkede frem, at her har Adrian Newey slået mere end én streg da man designede bilen. Et lavere og tyndere næseparti er en af tydelige ændringer i forhold til RB2. Måske mere markant er udformningen af de såkaldte sidepods. Det er ikke svært at se at Newey har en fortid i McLaren. Samtidigt kunne man også præsentere det nye samarbejde med Renault som i år leverer motorer til teamet. Og efter hvad Renault selv tidligere har fortalt, så bliver det med samme specifikationer som de Renault selv vil anvende.


Red Bull RB3
(Foto: Gepa Pictures)

Efter den korte seance på asfalten blev Adrian Newey udspurgt om bilen af de flere af de fremmødte journalister. Han ville ikke gå i detaljer, men fortalte mere om hvordan forarbejdet var forløbet. Konklussionen af det han sagde, var blandt andet, at det i dag tager væsentligt længere tid at udvikle og færdiggøre end Formel 1 racer end tidligere. Det er faktisk først indenfor de sidste dage at RB3 er blevet helt færdig, således at man trods alt kunne præsentere bilen til det annoncerede tidspunkt. Nu venter der så flere tests inden det går løs i Australien om ca. 1½ måneds tid.

Dons

Læs mere om:
  • Red Bull Racing
  • Circuit de Catalunya
  •