Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Elgaard-jagten

Go Kart 
27/01/07 

Unge gokartkørere bruger vinteren på at udfordre danske racerstjerner, og denne gang var det Casper Elgaard, som blev udfordret i Fredericia Gokart Hal.
 

Den 21. januar arrangerede Fredericia Gokart Hal et løb for tidligere og nuværende FJ-kørere, og denne gang var det DTC-stjernen Casper Elgaard der skulle kæmpes imod. Casper havde nok et par ekstra kilo at slæbe på i forhold til drengene, men han havde jo også rutinen, alligevel måtte han køre B-finale til sidst.


(Foto: Dennis Petersen)

Mathias Dupont satte tiden med dagens hurtigste tid, men også Jonas Hansen, Jacob Simonsen og Christian Bossow kørte lynhurtige tider, hvilket edførte, at de alle fire endte på gokarthallens top-10.

A-finalen blev vundet af Mathias Dupont foran Jacob Simonsen og Jonas Hansen.
B-finalen blev vundet af Lars Sørensen foran Casper Elgaard og Jasper Nielsen.

Der var masser af seværdigt race, da hver enkelt kører tilbagelagde 90 omgange fordelt på tidtagning, kvalifikation og finaleheat, og underholdningsværdien blev ikke mindre, da de gamle mekanikere skulle prøve kræfter med Elgaard. De var ikke just gode eksempler for børnene, men vinderinstinktet fejlede ikke noget.

En stor tak skal lyde til den sympatiske Casper for at deltage i arrangementet her i den lange vinterpause, hvor de unge kørere ikke rigtig kan få tiden til at gå.
Casper Elgaard drager i øvrigt til Frankrig den 10. februar for at teste Aston Martin.
Vi ønsker ham held og lykke!

Drengene synes i hvert fald godt om at holde formen lidt ved lige, og det ser ud til, at man vil forsøge at lave en turnering næste vinter med forskellige gæstekørere.
Arrangementet sluttede med hyggelig samvær og spisning.

Dennis Petersen


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  •