Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am Daytona Prototype

Jan Magnussen hurtigst i sidste træning

Grand Am
Daytona Proto 

27/01/07 

Jan Magnussen var hurtigste mand i det store felt på 70 biler, da sidste træning forud for weekendens amerikanske klassiker, Daytona 24 timer, blev afviklet fredag. Efter torsdagens aftentræning havde teamet valgt at sætte ny motor i deres SunTrust Pontiac Riley og det betød, at teamet missede fredagens første træning, da arbejdet endnu ikke var gjort færdig.
 

I begyndelsen af sidste træning blev den nye motor og gearkasse kørt til, og da Magnussen igen kom i bilen til sidst i træningen, viste han, ved at sætte hurtigste tid, at teamet er helt klar til det udmarvende løb, der starter lørdag kl. 13.30 lokal tid, kl. 19.30 dansk tid.

”Det forløb helt perfekt. Vi er godt forberedte. Teamet kunne ikke nå at skifte motoren efter torsdagens aftentræning, da banen bliver lukket for al personel om aftenen og derfor missede vi første træning i dag. Men alligevel var vi hurtigst i sidste træning, så vi har farten. Efterfølgende har vi øvet kørerskift, da det specielt er nyt for Jeff Gordon, at skulle skifte kører undervejs. Vi fik finpudset de sidste småting og nu venter vi bare på, at løbet går i gang” fortalte Jan Magnussen efter fredagens træning.


Over 70 biler deltager i dette års udgave af Daytona 24 timer. Bagerst, på vej ud af pitten, ses Jan Magnussen i SunTrust Pontiac Riley.
(Foto: Jan Kaiser)

Grand-Am ledelsen har i øvrigt opgjort antallet af kørere i feltet, der har vundet en international titel til at være imponerende 78 mestre! Så det er ikke mærkeligt, at der er store forventninger til et tæt og spændende løb.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Daytona
  • 28/01/07 - Daytona - Grand Am
  •