Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Stureson er klar til STCC

Swedish
Touring Car
Championship 

28/01/07 
Yokohama

Johan Stureson er nu klar til at kører STCC i 2007. Han vil stille til start med sin IPS Peugeot, men indtil videre ser det ud til at teamet kun vil indsætte en bil i år.
 

Johan Stureson ser frem til den nye STCC sæson. Teamet vil forsættet med Peugeot, og stille med en bil. Det bliver den samme Peugeot 407 som Stureson kørte i sidste år, dog med en del opdateringer.
Teamet har en bil mere stående, men har endnu ikke fundet det økonomiske grundlag for at kunne indsætte den.

Johan Stureson fortæller, at der er lavet nogle opdateringer på bilen.
”Det er først og fremmest motoren som er forbedret. Vi har testet en del, og fundet øget driftsikkerhed, samt fundet lidt flere hestekræfter. Derudover er der lavet nogle små justeringer på chassis og drivlinen.”

Stureson kørte sidste år i et to bils team med Stefan Söderberg. Teamet har som tidligere nævnt stadig to biler til rådighed, men ingen kører til den anden bil.
”Vi har nogle muligheder, og vi har stadig lidt tid, så jeg vil tro at der er 50% chance for at vi får to biler ud at kører i denne sæson”

Stureson slutte som nummer tre i 2005 STCC sæsonen, og på ottende pladsen i 2006, så i år håber han på revanche.
”Vi haltede lidt efter i fjor. Vi var gode i kvalifikationen, men tabte i slutningen af de lange løb. Det skyldtes vi sled for meget på vores dæk” - fortæller han og slutter af med en positiv mine - ”vi har brugt den sidste periode på lidt analysearbejde, og vi tror, vi ved hvordan vi skal løse problemet – vi ser optimistisk på næste sæson.”

Selch

Læs mere om:
  • Johan Stureson
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: