Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Escobar racing præsenterer deres to nye biler

Rally 
28/01/07 

Escobar racing v/Lars Kragh inviterer alle interesserede til præsentation af deres to nyindkøbte biler. Escobar racing har valgt at løfte sløret for deres to rally biler, der skal bruges til rallysæsonen 2007, hos Rønnede Autolakering, der også er en af deres sponsor.
 

Præsentationen finder sted den 4 marts kl. 13.00 - 16.00, hos Rønnede Autolakering Industrivej 11 4683 Rønnede.


(Foto: Escobar racing)

Teamchef Peter Ackermann:
Vi er super glade for at vi kunne få lov, til at låne de flotte faciliteter Rønnede Autolakering har, det er dejlig at mærke den opbakning, som vi får af alle vores sponsorer, og vi mener det er på sin plads at fremvise vores sponsorers logoer på begge biler, inde det går løs for alvor.

Det bliver en spændende dag, og vi håber at rigtigt mange vil komme forbi og se vores nyindkøbte biler, der vil stå klar.

Vi har alle arbejdet hårdt for at blive så godt forberedt til den nye sæson som muligt, og det vil glæde os rigtig meget, at se vores sponsor, familier, venner, og tilhængere af Escobar racing, til en kop kaffe og et stykke kage, på denne, for os meget specielle dag.


(Foto: Escobar racing)

Lars Kragh og Martin Pedersen vil præsentere hver deres bil kl. ca. 13.30.

Alle skal være velkommen.

Escobar racing
Peter Ackermann


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: