Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am Daytona Prototype

Jan Magnussen 5/1000 sekund fra pole position

Grand Am
Daytona Proto 

26/01/07 

Jan Magnussens team, SunTrust Pontiac Riley er kommet godt fra start til weekendens store motorsportsklassiker, Daytona 24 timers løbet i Florida. Ved kvalifikationen, der blev afviklet natten til fredag dansk tid, var det Jan Magnussens holdkammerat – og bilens normale chauffør – Max Angelelli, der skulle kvalificere bilen.
 

Grundet en ulykke i starten af kvalifikationen blev tiden meget knap og Max Angelelli fik kun tre omgange til at sætte tiden. Tiden så længe ud til at være god nok til Pole Position, men i de absolut sidste sekunder, blev tiden slået med kun 5/1.000 sekund af Alex Gurney således at Jan Magnussen og holdkammeraterne skal starte fra anden position i det store felt på hele 70 biler.


(Foto: Jan Kaiser)

”Det er selvfølgelig drønærgeligt at blive slået med kun 5/1000 sekund. Vi ville rigtig gerne have haft den Pole, men Max (Angelelli – red.) fortalte at han havde været lidt for konservativ i sin kørsel og han ærgrede sig meget over, at han ikke havde satset bare en lille smule mere. Men det er et langt løb, så om vi starter etter eller toer kommer ikke til at spille den store betydning, det vigtigste er, at vi er med fremme”.

Jan Magnussens første tur i bilen kom under aftenens træning, hvor Magnussen straks kørte ud og var hurtigste mand.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Daytona
  • 28/01/07 - Daytona - Grand Am
  •