Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Team Essex skifter til Valvoline

Danish
Touringcar
Challenge 

25/01/07 

Nytåret betød ikke blot et nyt årstal på kalenderen for Eurodeal Autoparts A/S. Ved årsskiftet bød man også velkommen til et helt ny oliemærke, da man overtog importen af et af branchens ældste mærker, Valvoline.
 

Siden har flere og flere danske bilister fået hældt Valvolines olie på deres motor, når deres biler har været til service, og nu kommer en lille, men hård kerne af landets absolut bedste bilister også til at nyde godt af oliens kvaliteter.

Til den kommende sæson skifter Team Essex nemlig til Valvoline, når man skal forsvare de tre titler, man sidste år hentede i Danish Touringcar Championship:
Danmarksmesterskabet til Casper Elgaard, sejren i teammesterskabet og den sammenlagte førsteplads i privat cuppen til Philip Andersen!

”Lige siden teamet gik ind i DTC, har vi været en fast samarbejdspartner med Team Essex, og i forbindelse med vores overtagelse af Valvoline-importen fandt vi det naturligt at bruge vores succesfulde engagement med teamet til at skabe opmærksomhed for Valvoline-sortimentet,” siger administrerende direktør for Eurodeal Autoparts A/S, Michael Ullerup.

”Vi er glade for, at Eurodeal Autoparts har valgt at fortsætte med os nu på sjette sæson, og valget af Valvoline kan vi kun bifalde, for det er et oliemærke, som er kendt i motorsporten,” siger direktør for Team Essex, John Nielsen.


Michael Ullerup (t.v.) og John Nielsen giver hinanden håndslag på aftalen mellem Eurodeal Autoparts og Team Essex om Valvoline-sponsoratet.
(Foto: Eurodeal Autoparts)

Team Essex’ skifte til Valvoline kommer til at blive meget bogstaveligt. Såvel udvendigt som indvendigt i teamets lynhurtige BMW-racere kommer der til at ske forandringer.


Det bliver ikke bare udenpå, at Team Essex kommer til at bruge Valvoline. Også i teamets BMW-motorer vil man anvende Valvolines produkter.
(Foto: Eurodeal Autoparts)

”Den olie, som vi fremover skal bruge, bliver naturligvis fra Valvoline, der ikke bare har et af verdens bredeste sortimenter, men også råder over serien Racing, der er specielt udviklet med henblik på brug i motorsporten,” fortæller John Nielsen og fortsætter:

”Men forandringer stopper ikke bare her. Med Valvoline får vi også nogle helt nye farver på bilerne, og det glæder vi os til, for forandring fryder. Hvordan farverne bliver, kan jeg ikke afsløre, men det bliver i hvert fald anderledes!”

Team Essex

Læs mere om:
  • Team Essex
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her