Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Spyker fastsat test dato

Formel 1 
25/01/07 

Det hollandske Formel 1 team Spyker har nu fastsat hvornår deres nye 2007 F1 bil med Ferrari motor vil køre sine første test kilometer på Silverstone.
 

Spyker F1 vil holde deres officielle lancering af deres nye F1 bil ved Silverstone den 5. februar og kort tid efter klædet er blevet trukket af den orange bil er det planlagt at de første tests vil blive kørt.

Det er planlagt at teamet vil teste på Silverstone den 6. og 7. februar. Det vil blive første gang siden Grand Prix’et i Brasilien at teamet har deres biler ude og køre, da de ikke var med til ”Bridgestone testen” i Spanien.

Den nye Spyker bil med Ferrari motor vil ikke blive startet op under lanceringen som vil finde sted på teamets hovedkontor, som ligger lige ved siden af Silverstone banen.

Spyker teamet vil heller ikke deltage i Bahrain testen i februar, men vil lave tre tests på tre dage i Barcelona og Valencia, inden det for alvor går løs i Australien til marts.

Selch

Læs mere om:
  • Spyker MF1
  • Silverstone
  •