Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Crashtest ikke bestået

Formel 1 
25/01/07 

Super Aguri F1 er blevet tvunget til at udsætte deres præsentation af 2007 raceren. Angiveligt fordi deres nye bil ikke bestod en crashtest.
 

Super Aguri F1 må hjem og gøre noget af arbejdet om. Ifølge flere udenlandske medier er teamets nye bil dumpet i FIA's crashtest forud for sæsonen. Crashtesten som FIA forlanger forud for hver sæson, er i år blevet skærpet. Og så vidt vides er det ved crashtesten af selve monocoquen hvor bilen dumpede. Test af fronten skulle angiveligt gået igennem.

Super Aguri havde planlagt præsentation af bilen i starten af næste måned, men den ventes nu udsat til i hvert fald slutningen af februar måned. Det forlyder også at det rent faktisk er Honda der bygger bilen for Super Aguri, ligesom det også forlyder at flere elementer fra Hondas RA06 er blevet anvendt på Super Aguris nye bil. Super Aguri har i det hele taget været noget i søgelyset, idet mange har ment at det rent faktisk er et Honda chassis RA06 der anvendes, hvilket vil være ulovlig i henhold til reglementet.

Det er dog ikke blevet påvist af nogen endnu at det vitterligt er tilfældet. Det er først fra og med næste sæson at det bliver tilladt at anvende chassiser fra andre.

Dons

Læs mere om:
  • Super Aguri Formula 1
  •