Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Chris Poulsen rykker op i 1. Division

Danish
Touringcar
Challenge 

24/01/07 

Den hurtige kørelærer fra Risskov har købt Jørgen Weinrich´s DTC Honda Civic Type R. Chris vil deltage i udvalgte DTC løb i 2007 sæsonen i den Honda, men satser på samme tid også i sin "gamle" klasse SSC.
 

Bilen er ved at blive gjort løbsklar hos AutoCare i Skovby, hvorefter den vil fremstå i Team Honda Racings sponsor farver.

”Jeg regner med at køre to eller tre løb bare for at snuse lidt til det,” siger den 54-årige racerkører, som har overtaget en af de Honda Civic Type-R, som i 2006 blev anvendt af Team FDM Motorsport.

”Jeg har købt den bil, Jørgen Weinreich, har kørt, og vi er nu gået i gang med at ændre den kosmetisk. Jeg vil have nogle andre skærme på og have den dekoreret i nogle andre farver. Jeg vil primært bruge den til Special Saloon. Jeg har endnu ikke taget stilling til, hvilke DTC-løb jeg vil køre, andet end at det bliver på Jyllands-Ringen.”

Chris har taget hele turen op i DTC, fra Yokohama Cup, Super Cuppen, Special Saloon Car Challenge og nu toppen af poppen.

Team Honda Racing
Poul Iversen


Læs mere om:
  • Chris Poulsen
  • Team Honda Racing
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her